Tijdelijk alle bestellingen GRATIS verzonden!
Tijdelijk alle bestellingen GRATIS verzonden!
powered by bulletin
Meteen naar de inhoud

Retour & Garantie

123 Laser zal producten opleveren volgens de specificaties van de door de klant aangeleverde tekening(en) en materiaalkeuze(s). Hierbij worden gebruikelijke toleranties in acht genomen. Mocht 123 Laser niet (juist) de specificaties volgen, dan heeft de klant recht op garantie. De klant dient in dergelijke gevallen direct schade en/of productiefouten te melden. Wanneer de klant recht heeft op garantie zal 123 Laser het product opnieuw produceren en verzenden. Indien dit niet mogelijk is wordt het volledige aankoopbedrag van het product teruggestort. De klant dient (defecte) producten niet terug te sturen, tenzij wij dit van u vragen. Het is mogelijk dat wij visuele beelden van de schade/productiefout(en) van de klant vragen.

123 Laser is niet verantwoordelijk voor fouten in het aangeleverde ontwerp of document. Ook is 123 Laser niet verantwoordelijk voor een verkeerde materiaalkeuze. 123 Laser zal het door de klant aangeleverde document als definitieve snijtekening gebruiken en zal dergelijk document zonder aanpassingen toepassen in de productie met het door de klant gekozen materiaal. 

Standaard worden producten onafgewerkt geleverd. Dit houdt onder andere in dat producten niet geschuurd worden en rookaanslag in veel gevallen zichtbaar is op het product. Afwerking is tegen meerprijs in sommige gevallen mogelijk.

123 Laser is niet verantwoordelijk voor de geschiktheid van van het geproduceerde product voor de doeleinden waarvoor de klant deze dient te gebruiken.

De door 123 Laser geproduceerde producten zijn op maat gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden.