Meteen naar de inhoud

Portfolio

Afgelopen jaren hebben wij bij 123 Laser vele verschillende producten en onderdelen geproduceert. Dit zijn zowel eigen ontworpen en geproduceerde producten als geproduceerde producten naar het ontwerp van de klant. Op deze pagina zijn een aantal van onze projecten te zien. Zo ziet u wat allemaal mogelijk is doormiddel van lasersnijden en graveren en kunt u inspiratie op doen voor uw eigen project.

Wanddecoraties

Door middel van de lasersnijmachine kunnen wij uit verschillende materialen allerlei vormen uitsnijden. Zo kunnen wij heel simpel wanddecoraties maken, welke echt een unieke toevoeging aan de wand vormen. De geometrische kat geeft een unieke strakke uitstraling, waar de gelaagde mandala juist veel diepgang bied.

Buigpatronen

Door middel van lasersnijden is het zelfs mogelijk om hout te buigen! Door speciale snijpatronen toe te passen is het mogelijk om het materiaal erg flexibel te maken. Vraag naar de mogelijkheden en laat u verassen!

Interactieve escape box 

Ook deze escape box, bomvol met elektronische onderdelen, is geproduceerd doormiddel van de lasersnijmachine. De houten lasergesneden onderdelen geven deze box een prachtig uiterlijk. De box is voorzien van audio en beeld en reageert op de acties van de gebruiker. De mogelijkheden die een lasersnijmachine bied zijn eindeloos.

Gegraveerde spelonderdelen

Lasersnijden is een erg geschikte productiemethode voor verschillende spelonderdelen. Zo zijn de transparante fiches gegraveerd, waardoor deze een heldere witte gravering krijgt. Met het gekleurde spelbord op de achtergrond zijn de fiches een helder spelonderdeel. De houten puzzel krijgt een uniek kwalitatief uiterlijk, waardoor hij echt opvalt vergeleken met een standaard puzzel.

R3DL0CK escape puzzle box

De R3DL0CK escape puzzle box was ons eerste product en heeft ons in de wereld van lasersnijden geworpen. Deze puzzlebox is gelaagd met vele mechanische puzzels en is volledig opgebouwd uit lasergsneden houten onderdelen. In combinatie met de verhaallijn die aan de gebruiker wordt getoond in de vorm van de video is deze puzzelbox een echte experience.

3D bouwpakketen

Ook al is lasersnijden in principe een productie methode waarbij plaatmateriaal bewerkt wordt, het is absoluut mogelijk om deze platte onderdelen te gebruiken om 3D objecten te maken. Zo zijn deze wesp en panter ook gemaakt uit volledig lasergsneden onderdelen.

Geïnspireerd? Start nu uw eigen project!