Meteen naar de inhoud
Over ons omslag

Over ons

Bij 123-laser hebben wij een passie voor lasersnijden. We vinden het daarbij belangrijk dat het lasersnijden toegankelijk is voor iedereen. Daarom maken wij het lasersnij proces zo makkelijk mogelijk voor u. Zo kunt u simpel en snel uw product bij ons bestellen en zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk en van de beste kwaliteit bij u geleverd wordt. Dit allemaal doen wij voor een eerlijke prijs. Bent u nog niet bekend met lasersnijden? Geen probleem, wij helpen u graag op weg.

team

Ons team

123-laser bestaat uit een team vol toegewijde professionals met veel ervaring in lasersnijden, graveren en ontwerpen. In 2021 lanceerden wij ons eerste, volledig lasergesneden product. Dit is de R3DL0CK escape puzzelbox. De productie van dit product en alle uitdagende projecten en opdrachten die hierop volgden, hebben ons tot echte lasersnij-experts gevormd. Ons team weet hoe je ontwerpt voor een gestroomlijnd en kwalitatief productieproces. Zo leveren wij zeer accurate lasergesneden producten met haarscherpe gravures.

Onze waarden

123 Laser is gespecialiseerd in de productie en levering van lasergesneden en lasergegraveerde producten. Wat ons onderscheidt, zijn onze kernwaarden die de basis vormen van alles wat we doen: snelheid, eenvoud, betrouwbaarheid en eerlijkheid.

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en langdurige relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit.

Snel

We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om bestellingen met de grootst mogelijke efficiëntie te verwerken en leveren we producten snel aan onze klanten.

Eenvoudig

We geloven in de kracht van eenvoud. Onze processen zijn ontworpen om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. We zorgen ervoor dat het hele proces soepel en moeiteloos verloopt.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is essentieel in alles wat we doen. Onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en op onze toewijding om onze beloftes na te komen. We streven naar duurzame relaties met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen.

Eerlijk

Eerlijkheid is de hoeksteen van onze bedrijfsethiek. We communiceren open en transparant met onze klanten en partners, en we handelen altijd met integriteit.