Meteen naar de inhoud

Templates

Download hier onze standaard tamplates. Zo kun je supersnel een product lasersnijden! Pas het template aan naar eigen wens en je hebt jouw gepersonaliseerde product.

Bekijk nu onze templates speciaal voor kerst!

Puzzel

Gebruik deze standaard puzzel template om jouw eigen puzzel te ontwerpen. Kies een van de drie opties en zet deze boven uw eigen afbeelding en jouw puzzel is klaar om gesneden te worden.

Dit bestand is geschikt voor elke materiaaldikte.

Telefoonhouder

Deze telefoonhouder is simpel te maken en makkelijk te personaliseren. Kies voor de stevige standaard houder of de compacte sleutelhanger. Beide versies zijn makkelijk te voorzien van een eigen gravering of uitsnede, maar u kunt natuurlijk ook onze kant en klare versie downloaden.

De standaard telefoonhouder is geschikt voor materiaaldikte 3mm en 4mm. De sleutelhanger is geschikt voor elke materiaaldikte.

Halsband bedel

Snij met dit bestand super simpel jouw eigen bedel voor de halsband van uw beste vriend! U kunt hem zelfs personaliseren door een naam toe te voegen.

Dit bestand is geschikt voor elke materiaaldikte.

Desk organizer

Deze desk organizer is perfect voor uw benodigdheden op uw bureau. Er is onder andere ruimte voor a4 formaat documenten, pennen en losse hulpmiddelen. Deze organizer is erg goed te personaliseren.

Dit bestand is geschikt voor materiaaldikte 4mm.